Battlefox – Peter Schrijvers2019-01-28T23:47:55+01:00

ARDENNENOFFENSIEF TOURS

Stap in de voetsporen van beroemde bevelhebbers. Luister naar verhalen over moed en lijden van soldaten en burgers terwijl we boerderijen, bossen en velden bezoeken waar zich schokkende taferelen hebben afgespeeld.

Onze Tours
Boekingsaanvraag/Contact

Welkom bij Battlefox,

Ik heb Battlefox met veel plezier kunnen opbouwen dankzij een levenslange passie voor de verhalen van de Tweede Wereldoorlog en het Ardennenoffensief.

Als auteur van internationaal geprezen boeken over de oorlog en een autoriteit inzake het Ardennenoffensief bied ik battlefield tours aan die tot de meest spannende en inspirerende behoren in Europa.

“een razendspannend verhaal” – The Wall Street Journal
“een uitstekende vertelling” – Antony Beevor
“vijf sterren” – Alex Kershaw

Ik nodig je daarom hartelijk uit eens door de Battlefox website te surfen, je onder te dompelen in de sfeer van 1944-45, en contact op te nemen om een afspraak te maken voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

Peter Schrijvers

Samen terug in de tijd,

Peter Schrijvers

Contacteer me

TOURS

Naast de meest iconische locaties zal elke tocht ook ruime aandacht besteden aan verborgen plekken en verhalen die ik heb ontdekt in de loop van vele jaren historisch detectivewerk.

BASTOGNE 

TOURS

Lees Meer

PEIPER 

TOURS

Lees Meer
Lees Meer
Lees Meer

“This is undoubtedly the greatest American battle of the war and will, I believe, be regarded as an ever famous American victory.”

Winston Churchill